Rreth Milici Shpk

Milici SH.P.K

është themeluar në vitin 2007, me aktivitet ne Durres. Kompania ushtron veprimtarinë në fushën e import- eksport të lëndës drusore.

Milici Shpk ka një shtrirje në të gjithë territorin e Shqipërisë, me bashkëpuntorë kryesorë ne Austri dhe Gjermani.

Produktet që tregeton janë ne të gjitha llojet e lëndës drusore,dërrasa të përmasave dhe trashësive të ndryshme për shtëpi druri, çati, betoforma, etj.

Kontakt
null

Ne mund t’ju ofrojmë një shumëllojshmëri të produkteve të drurit në forma të ndryshme, madhësi dhe dizajne.

null

Me një linjë të plotë të drurit, MILICI SH.P.K mund të plotësojmë nevojat e ndryshme të klientëve.

null

MILICI SH.P.K eshte nje kompani qe punon ne vende te ndryshme te botes. Ju mund të rezervoni me ne një shumëllojshmëri të produkteve të drurit dhe ne do t’i transportojmë ato në çdo kohë

null

Tek MILICI SH.P.K do te gjeni çmime të arsyeshme

Menyrat e Kontaktit

Durres, Lagja 14, Rruga Vellazerimi

+355 692 092 088

milicishpk@yahoo.com

Hënë - Shtunë 7:30 - 19:00
Djelë : 7:30 - 12:00

Keni ndonjë pyetje? Na telefononi tani!

+355 692 092 088