MILICI SH.P.K

është themeluar në vitin 2007, me aktivitet ne Durres. Kompania ushtron veprimtarinë në fushën e import- eksport të lëndës drusore.

Milici Shpk ka një shtrirje në të gjithë territorin e Shqipërisë, me bashkëpuntorë kryesorë Palmako dhe Delic.

Produktet që tregeton janë ne të gjitha llojet e lëndës drusore,dërrasa të përmasave dhe trashësive të ndryshme për shtëpi druri, çati, betoforma, etj.

Kontakt

Pse të zgjidhni MILICI SH.P.K

Profesionistë me eksperiencë

Materiale me cilësi të lartë

Vlersime pozitive

Lini një Takim!

Submit request!